Referenties

Er gaat niks boven tevreden klanten. Daarom ben ik trots op de tientallen positieve reviews die de afgelopen 10 jaar zijn gepubliceerd op Werkspot.nl.

U kunt op deze pagina referenties lezen of een reactie achterlaten.

7 reacties op “Referenties”

Wii zijn zeer tevreden over de medewerkers van RDV. Ze werken snel vakkundig voor een eerlijke prijs. Ook hebben ze netjes alles opgeruimd achtergelaten en zelfs onze ramen na afloop gezeemd. Wij zullen dit bedrijf zeker binnen onze kennissenkring aanraden.

Huis opnieuw laten voegen en impregneren. Ontzettend goed werk geleverd. Ook zeer attent op andere mankementen,en daar een passende oplossing voor geregeld, zodat dit ook verholpen is (wij hadden een lekkage bij de schoorsteen). In een woord: voor herhaling vatbaar!!!

Voegersbedrijf RDV heeft binnen een dag topwerk geleverd. Zeer oude voegen er netjes uit gekapt, en paar uur later was alles gevoegd én weer netjes achtergelaten. En dat voor een zeer concurrerende prijs.

Afgelopen week de gevel laten opknappen door Kees en zijn medewerkers. Ben zeer tevreden over het resultaat, alles netjes achtergelaten. Zou het zo weer door Kees laten doen. En tegen een goede prijs ook nog ! Geweldig bedankt..

Ik ben zeer tevreden over het vakmanschap van Kees en zijn mannen!
Mijn gevel is enorm opgeknapt: een meerwaarde voor mijn huis.
En de prijs viel erg mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *